Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gezamenlijke aanpak bekladding straatmeubilair Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 05-10-2000
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Gezamenlijke aanpak bekladding straatmeubilair

Wethouder Buitenruimte Els Kuijper tekent met Eneco en CityTec op 5 oktober een convenant om beplakt en beklad straatmeubilair schoon te maken en waar mogelijk de vervuiler te vervolgen. Na ondertekening van het convenant zal de wethouder samen met medewerkers van Roteb beplakt straatmeubilair op de Coolsingel schoonmaken.

Het straatmeubilair (bankjes, lantarenpalen, papierkorven, afvalcontainers etc.) is vaak doelwit van allerlei vormen van kladvandalisme. Stickers, posters en graffiti ontsieren de stad en geven een rommelig aanzien. De gemeente Rotterdam, Eneco en CityTec hebben afgesproken gezamenlijk het meubilair in de binnenstad te laten ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie