Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 05-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Donderdagmiddag 5 oktober 2000
16:55 donderdag 5 oktober 2000

Ernest Zinsmeyer 0622 662875

MEPPEL
Benzinediefstal
Woensdagnacht is op een bedrijfsterrein aan de Pieter Mastebroekweg van een vijftal auto's de benzinedop weggenomen. Uit een van de auto's is vermoedelijk de benzinevoorraad geheveld.

ASSEN
Inbraak auto
Donderdag tussen 9.30 en 12.30 uur is een auto opengebroken in de parkeergarage aan de Torenlaan. De dader kwam binnen door een ruit te vernielen. Uit de auto, eigendom van een 48-jarige vrouw uit Assen, verdween een radardetector.

EELDE
Woninginbraken
Woensdagnacht is ingebroken in een woning aan de Zuurstukken. Om binnen te komen heeft de dader een bovenraampje opengebroken, waarna een groter raam kon worden geopend. Uit de woning verdween een portemonnee. De 23-jarige bewoonster doet aangifte. In dezelfde straat is bij een andere woning hetzelfde geprobeerd. Ook daar werd een bovenraampje opengebroken. Het raam eronder kon niet worden geopend, omdat deze van een slot was voorzien.

RODEN
Daders winkeldiefstal in Assen aangehouden
Donderdag tegen 11.00 uur werd een man betrapt bij de diefstal van vier truien in een winkel in de Wilhelminastraat. Getuigen zagen hem met de truien in een auto stappen, waar nog twee andere mensen inzaten. Het kenteken werd doorgegeven aan de surveillance-eenheden. Kort na de diefstal troffen agenten de auto met de inzittenden aan op de Van Riebeeckstraat in Assen. Ze zijn alle drie aangehouden. De vier truien zijn weer terecht. Het gaat om een man van 33 en een van 35 jaar, en een vrouw van 34 jaar, allen afkomstig uit Assen.

GIETERVEEN
Woninginbraak; verdachte in Assen aangehouden
Donderdagochtend omstreeks 11.15 uur kreeg de politie een telefoontje met de mededeling dat er op dat moment werd ingebroken in een woning aan de Langestraat. Getuigen zagen de dader wegrijden en gaven het kenteken van zijn auto door. Korte tijd later troffen politiemensen de auto met de dader aan op de Dusselheugte in Assen. De verdachte, een 42-jarige Assenaar, werd aangehouden. De gestolen spullen uit de woning in Gieterveen had hij nog in zijn bezit. Deze zijn in beslag genomen, en gaan terug naar de rechtmatige eigenaar. Deze eigenaar, een 42-jarige man, krijgt zijn tv, satellietontvanger en stereotoren weer terug.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie