Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Van der Veekenpenning Ton Kienhuis Smit Internationale

Datum nieuwsfeit: 05-10-2000
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Van der Veekenpenning voor Ton Kienhuis van Smit Internationale

Havenwethouder Peter van Dijk zal vanmiddag, donderdag 5 oktober, rond 18.00 uur in het Hulstkampgebouw aan de Maaskade, de Johan van der Veekenpenning uitreiken aan Ton Kienhuis, plaatsvervangend voorzitter concerndirectie van Smit Internationale. Kienhuis neemt vandaag afscheid van de onderneming na een dienstverband van meer dan 27 jaar.

Deze gemeentelijke onderscheiding wordt uitgereikt aan mensen die zich gedurende een reeks van jaren in een leidinggevene functie bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de economische ontwikkeling van Rotterdam. Kienhuis heeft de onderscheiding gekregen omdat hij niet alleen binnen Smit Internationale ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie