Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bayer breidt productie halogeenvrije brandvertragers uit

Datum nieuwsfeit: 06-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Bayer AG Benelux

Milieuvriendelijke brandwerendheid nu nog meer uitgesproken Bayer plant productie-uitbreiding halogeenvrije brandvertragers

Brussel/Mijdrecht Brandwerendheid speelt een steeds grotere rol bij nieuwe kunststofproducten. De afdeling Specialty Products van de Bayer AG reageert op deze gestegen vraag naar brandvertragers voor behuizingmateriaal uit PC/ABS- of PPO/HIPS-mengsels met een capaciteitsuitbreiding: De onderneming in Leverkusen plant de bouw van de wereldwijd grootste productie-installatie voor halogeenvrije arylfosfaten. Doel is dat deze nieuwe installatie jaarlijks een productie van 20.000 ton van de Bayer-brandvertragers Disflamoll® BDP en RDP verzekert en in 2002 operationeel is.

De toegenomen vraag komt uit 2 verschillende hoeken. Zoals bekend houden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie