Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lid Raad van Commissarissen Geveke trekt zich terug

Datum nieuwsfeit: 06-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Geveke

Persberichten

Naarden, 6 October 2000

Lid van de Raad van Commissarissen trekt zich terug

De heer Ir G.M.L. van Loon heeft zich teruggetrokken als lid van de Raad van Commissarissen van Geveke nv wegens verschil van inzicht over de door de onderneming te varen koers.

Er wordt naar gestreefd in de thans ontstane vacature te voorzien ter gelegenheid van de eerstvolgende algemene vergadering van aandeelhouders.

De directie

Naarden, 6 oktober 2000

Geveke nv is een dienstverlenende handelsorganisatie. De onderneming legt zich daarbij - veelal op basis van exclusieve vertegenwoordiging
- toe op de inkoop, marketing, distributie, onderhoud en verhuur van een breed pakket van diesel- en gasmotoren, machines, elektronische componenten, gereedschap en technische verbruiksgoederen ten behoeve van de industrie, bouw en overheid.

Geveke realiseert een omzet van ca. EUR 1.000 mln per jaar met ca. 3.000 medewerkers. De werkmaatschappijen van Geveke zijn actief in Nederland, België, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Estland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Moskou.

De aandelen van Geveke zijn genoteerd op de Officiële markt van de AEX Effectenbeurs te Amsterdam.

www.geveke.comreageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie