Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitreiking Koninklijke onderscheiding in Rheden

Datum nieuwsfeit: 06-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rheden

Nieuwsbericht

09-10-00

Uitreiking Koninklijke onderscheiding

Op vrijdag 6 oktober 2000 om ca. 19.00 uur zal de Burgemeester van Rheden,de heer T.J. Koek, een Koninklijke onderscheiding uitreiken aan

de heer drs. Jacob Boehmer.
De heer Boehmer is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De onderscheiding wordt uitgereikt ter gelegenheid van het beëindigen van zijn tandartspraktijk in Velp.
Dit zal gebeuren op vrijdag 6 oktober a.s. om 19.00 uur op de Rosendaelsche Golfclub, Apeldoornseweg 450 te Arnhem.

De heer Boehmer heeft zich langdurig (bestuurlijk) verdienstelijk gemaakt met name op tandheelkundig gebied. Hij heeft werkzaamheden verricht die voor de samenleving bijzondere waarde hebben. Van 1974 tot 1994 heeft hij voor de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (NMT) diverse functies vervuld. Daarnaast was hij o.a. penningmeester van de Nederlandse Vereniging van Tandartsen (NVvT). Op internationaal niveau was hij actief in ISO en CEN (de internationale en Europese standaard-organisatie). Voorts was hij oprichter van de Lions Club Rheden en vanaf 1997 is hij raadslid van de gemeente Rheden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie