Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Palace Hotel Noordwijk aan Zee opent deuren

Datum nieuwsfeit: 06-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT
15 september 2000

Nieuw: Palace Hotel Noordwijk aan Zee

Volgens plan opent het Palace Hotel Noordwijk aan Zee, gelegen tegenover Huis ter Duin, in september 2001 de deuren. De eerste steenlegging van dit omvangrijke project vindt plaats op vrijdag 6 oktober door de heer F.J. van Driem, algemeen directeur Toerisme Recreatie Nederland. De komst van dit nieuwe vijfsterrenhotel zorgt ervoor dat Noordwijk nog beter in staat is haar vooraanstaande positie op de markt van nationale en internationale congressen waar te maken.

Voorzien van luxueus Executive Meeting & Conference Center Palace Hotel Noordwijk aan Zee is ontwikkeld door De Raad Bouw Ontwikkeling en wordt gerealiseerd door De Raad Bouw. Het hotel is ontworpen door architect Hans van Egmond. Interieurstudio Monica van Egmond is verantwoordelijk voor de bijpassende, sfeervolle inrichting in art deco-stijl. Het hotel is voorzien van 121 kamers, alle voorzien van airconditioning. De kamers zijn onderverdeeld in 4 Royal Suites, 1 Bruidssuite, 80 Presidential Suites en 36 grandluxe tweepersoonskamers met stoomdouchecabine. De mogelijkheden voor (internationaal) congresseren zijn uitgebreid. Zo is er een Executive Meeting & Conference Center met 10 zalen, geschikt voor 8 tot 300 personen, voorzien van alle moderne vergadergemakken. Ook zijn er 2 Executive Boardrooms en is er een Business Center voor de zakelijke gast. De Grand Ballroom is geschikt voor recepties, diners en feesten tot 750 personen. De
parkeergarage biedt plaats aan 180 auto's.

Aandacht voor service en kwaliteit
Bij Palace Hotel Noordwijk aan Zee wordt veel belang gehecht aan de gastronomische aspecten. Het fine dining restaurant (50 zitplaatsen), een brasserie (100 zitplaatsen exclusief buitenterras) en Paul's Bar heten de hotelgasten en overige bezoekers vanaf september 2001 van harte welkom. Ook is er bij Palace Hotel Noordwijk aan Zee ruim aandacht voor ontspanning en gezondheid in de vorm van een Health & Beauty Spa, een professionele fitnessruimte en een Poedelparadijs met tegenstroombad, individuele whirlpools, sauna en stoombad.

Ruime ervaring in topklasse horeca-segment
De leiding van het nieuwe Palace Hotel Noordwijk aan Zee is in handen van Jurgen en Ilona Wondergem. Zij hebben ruime ervaring als hoteliers. Hun internationale carrière bracht hen onder andere in Hilton New York, Hilton Kansas City, Auberge De Hoefslag in Bosch en Duin en Resort Horizon Bleu in Theoule-sur-Mer. Voordat zij begonnen met Palace Hotel Noordwijk aan Zee waren zij actief met Hotel-restaurant De Arendshoeve in Bergambacht.

Palace Hotel Noordwijk aan Zee
Picképlein 8
2202 CL Noordwijk aan Zee
(071) 405 14 25
fax (071) 405 14 59
(j.wondergem@palacehotel.nl)
www.palacehotel.nl open vanaf september 2001

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie