Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

N209 in Bleiswijk en Bergschenhoek Zuid-Holland afgesloten

Datum nieuwsfeit: 06-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

02-10-2000

N209 in Bleiswijk en Bergschenhoek afgesloten

De provincie Zuid-Holland is bezig met een reconstructie van de N209, de provinciale weg die de rijkswegen A 12 en A13 verbindt. Zowel ter hoogte van Bleiswijk als van Bergschenhoek vinden de komende weken werkzaamheden plaats die een afsluiting noodzakelijk maken.

Bleiswijk
Tussen Bleiswijk Noord en Klappolder vinden in het weekend van 6, 7 en 8 oktober asfalteringswerkzaamheden plaats op de hoofdrijbaan. Om de werkzaamheden voor wegwerkers en verkeer zo snel en veilig mogelijk te laten verlopen is een afsluiting van de aansluitingen Groendalseweg / Heulslootweg en Anjerweg noodzakelijk.

Het doorgaande autoverkeer op de hoofdrijbaan wordt door een verkeersregelinstallatie over één rijstrook geleid. Verkeer van en naar de aansluitingen Groendalseweg / Heulslootweg en Anjerweg wordt omgeleid via de parallelweg.
De werkzaamheden starten vrijdagavond 6 oktober om 20.00 uur en eindigen in de loop van zondag 8 oktober, afhankelijk van de weersomstandigheden en de voortgang van de werkzaamheden. (Brom-)fietsers ondervinden geen hinder van de werkzaamheden.

Bergschenhoek
In verband met wegwerkzaamheden aan de Zestienhovenseweg (N 209) wordt het verkeer van 16 oktober t/m 10 november omgeleid, op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, tussen 19.30 en 06.00 uur.

Om de werkzaamheden voor wegwerkers en verkeer zo snel en veilig mogelijk te laten verlopen is een volledige afsluiting van het gedeelte tussen de Boterdorpseweg en de Verlengde Molenlaan noodzakelijk.
Doorgaand autoverkeer wordt met borden omgeleid via de Bergweg-zuid, de Grindweg en de Verlengde Molenlaan v.v.
Afhankelijk van de weersomstandigheden en de voortgang van de werkzaamheden zal de afsluiting zo spoedig mogelijk worden opgeheven. (Brom-)fietsers ondervinden geen hinder van de werkzaamheden en de lijnbussen van conneXXion volgen een aangepaste route.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie