Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Netwerk int reinigingsrechten bedrijfsafval Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 06-10-2000
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Netwerk gaat reinigingsrechten innen

De gemeenteraad van Zwijndrecht heeft 28 september besloten de inning van reinigingsrechten voor bedrijfsafval in principe over te dragen aan Netwerk. Met de overdracht is tevens besloten alle bedrijfsmatige activiteiten onder het reinigingsrecht te laten vallen. Dat betekent onder anderen dat bedrijfjes aan huis, winkels, kantoren, verenigingen, stichtingen, scholen, buurtcentra en kerkelijke instellingen onder het reinigingsrecht gaan vallen. Veelal vallen deze nu buiten de huidige verordening en dus buiten het reinigingsrecht.

Voor de bedrijven die reinigingsrechten betalen of een contract hebben met een erkende vuilophaler verandert er weinig. Het gaat juist om ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie