Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: jonge vrouw beroofd door twee mannen

Datum nieuwsfeit: 06-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 6-10-2000

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 08.45 uur
Beroving

ZEIST Gistermiddag rond 13.30 uur is een 21-jarige vrouw uit Zeist het slachtoffer geworden van een beroving. De vrouw fietste in het Thorbeckepark toen zij werd aangesproken door 2 onbekende jongens. Nadat zij stopte greep 1 van de jongens haar tas. Vervolgens gingen beide jongens er op een scooter vandoor.

Rijden onder invloed

HUIS-TER-HEIDE - Gisteravond is een 43-jarige man uit Hilversum aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol. Nadat de man op de Ericaweg frontaal tegen een geparkeerde auto reed, werd de man gecontroleerd op alcohol.

Na een test bleek de man met 1,7 promille in zijn lichaam te hebben gereden. Bovendien was zijn voertuig onverzekerd. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Beide auto`s raakten zwaar beschadigd.

Rijden onder invloed

ZEIST Vannacht werd rond 02.30 uur een 47-jarige man uit Zeist op de Laan van Beek en Rooyen aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. Na de ademanalyse bleek de man met 1,10 promille in zijn personenwagen te hebben gereden. De man heeft een bekeuring van 700,- en een rijverbod van 4 uur gekregen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie