Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nogmaals Simmer 2000 voor Friezen in Banja Luka

Datum nieuwsfeit: 06-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Friesland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Friesland

Persberichten

(Nei)Simmer 2000 in Banja Luka

Het Verbindingsdienst Ondersteunings Bataljon in het kader van de SFOR-missie in Banja Luka in het voormalige Joegoslavië ( 108 NL VBDOST BAT/SFOR) doet Simmer 2000 nog eens dunnetjes over. Op initiatief van sergeant 1e klas Jacob van der Gaast zullen de in Banja Luka gestationeerde Friezen een Friese avond organiseren met als doel het creëren van het Friese thuisgevoel en het bevorderen van de saamhorigheid.

Hoe organiseer je dat
Voor de uitvoering van deze plannen en de aankleding van de zaal heeft sergeant Van der Gaast de provincie Fryslân benaderd. Na enig speurwerk heeft dit een mooi pakket Friese materialen opgeleverd. Zo heeft de Stichting Simmer 2000 nog promotiematerialen beschikbaar gesteld en heeft Brouwer & Wielsma Drukkerij uit Heerenveen een 50-tal Simmer 2000 koffertjes om niet geleverd.

En dan moet het nog in Banja Luka terechtkomen. Voor het vervoer is contact gezocht met de Leeuwarder Vliegbasis. Daar was men bereid om in één van de vliegtuigen die twee keer per week richting voormalig Joegoslavië vliegen een plaatsje in te ruimen voor de Simmer artikelen.

Zo belooft het nog een mooie NEISIMMERJUN te worden in Banja Luka.

Nummer : 176
Datum : 05 oktober 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie