Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Meer natuurvriendelijke oevers in gemeente Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 06-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Meer natuurvriendelijke oevers

In navolging van het natuurlijke oeverproject in de Redebuurt van de wijk De Leyens vorig jaar, worden de komende winterperiode een aantal nieuwe projecten uitgevoerd.

Natuurvriendelijke oevers kennen een geleidelijke overgang tussen land en water. Hierdoor ontstaat een zone die drassig is. In dit deel kan door goede groeiomstandigheden een interessante oeverbegroeiing ontstaan. Zo komen we in Zoetermeer geregeld orchideeën, echte koekoeksbloemen en ratelaar tegen Ook de onderwaterbegroeiing zal zich beter ontwikkelen bij een natuurvriendelijke oever. Dit is direct van belang voor een goede waterkwaliteit en een gezonde visstand. De harde houten ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie