Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Noordwijk geselecteerd voor lidmaatschap Leading Hotels

Datum nieuwsfeit: 06-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT
6 oktober 2000

Palace Hotel Noordwijk aan Zee geselecteerd voor
lidmaatschap van
The Leading Hotels of the World

Tijdens de ceremonie van de eerste steen, gelegd door de algemeen directeur van Toerisme Recreatie Nederland, de heer F.J. van Driem, is bekendgemaakt dat Palace Hotel Noordwijk aan Zee zich heeft aangesloten bij The Leading Hotels of the World.

The Leading Hotels of the World is een samenwerkingsverband van ruim 300 luxueuze, altijd bijzonder prachtig gesitueerde hotels. Palace Hotel Noordwijk aan Zee is het enige Nederlandse hotel buiten Amsterdam dat tot de hotelgroep behoort. De overige Nederlandse Leading Hotels of the World zijn Hotel de l' Europe en Hotel Okura. The Leading Hotels of the World gaan zich onder de noemer Luxury Alliance gezamenlijk met Relais & Chateaux wereldwijd presenteren. De leiding van het nieuwe, nog in aanbouw zijnde, vijfsterren hotel in Noordwijk aan Zee is in handen van Jurgen en Ilona Wondergem, beiden hoteliers met uitgebreide internationale ervaring (o.a. in New York, Kansas City, San Francisco en Cannes).

Uitgebreide vergader- en congresfaciliteiten
Palace Hotel Noordwijk aan Zee biedt straks 121 kamers (alle voorzien van airconditioning) en uitgebreide business- en congresfaciliteiten. De Grand Ballroom is geschikt voor recepties, diners en feesten tot 750 personen. Het vijfsterren hotel heeft parkeergelegenheid voor 180 auto's. Verder krijgt Palace Hotel Noordwijk aan Zee een fine dining restaurant, een brasserie met buitenterras en een bar. Een Health & Beauty Spa, de Palace Health & Fitnessclub, een Aqua Paradise met tegenstroombad, individuele whirlpools, sauna en stoombad bieden ruimte voor sport en ontspanning.

Palace Hotel Noordwijk aan Zee opent in september 2001.

Palace Hotel Noordwijk aan Zee
Picképlein 8
2202 CL Noordwijk aan Zee
(071) 405 14 25
fax (071) 405 14 59
(j.wondergem@palacehotel.nl)
www.palacehotel.nl

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie