Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Halfjaarlijkse vuurtorendag in Haamstede

Datum nieuwsfeit: 07-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Vuurtorenliefhebbers in Haamstede

Op zaterdag 7 oktober organiseert de Nederlandse Vuurtoren Vereniging in het Dorpshuis De Schutse in Haamstede haar halfjaarlijkse vuurtorendag. Tijdens de vuurtorendagen komen leden van de vereniging bij elkaar om wetenswaardigheden uit te wisselen en verzamelingen te showen en uit te breiden. En het letterlijke hoogtepunt is de beklimming van de vuurtoren. Niet-leden die belangstelling hebben voor vuurtorens kunnen ook een kijkje komen nemen.

Steeds meer vuurtorens verliezen hun functie. Tegelijkertijd lijkt de belangstelling voor deze oude kustbakens toe te nemen. Winkels met woonaccessoires zijn vandaag de dag goed gevuld met vuurtorenmodellen en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie