Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht stad

Datum nieuwsfeit: 07-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 7-10-2000

Politiebericht Utrecht: districten Utrecht stad, 12.00 uur.
Inbrekers aangehouden

UTRECHT Op vrijdagavond, omstreeks tien uur, werden twee mannen in de leeftijd van 33 en 43, afkomstig uit Utrecht, aangehouden bij een bedrijfsinbraak.

De politie had de melding gekregen dat er zou worden ingebroken in een bedrijf gelegen aan de Weerdsingel.

Bij de winkel aangekomen zagen de agenten dat het rolluik was opengebroken en dat de mannen in het bedrijf rondliepen. De mannen werden aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Radioverkoper aangehouden

UTRECHT- In de vroege zaterdagochtend werden surveillerende agenten op Clarenburg aangesproken door een passant die vertelde dat hij zojuist was benaderd door een man die een autoradio aan hem wilde verkopen.

Het signalement van de verkoper werd doorgegeven en korte tijd later trof de politie de man, een 36-jarige Utrechter, aan in de Clarentuin. De man had een plastic tas bij zich met daarin een autoradio.

De man had geen duidelijk verklaring hoe hij aan deze radio kwam en werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Alcoholrijder neemt de benen

UTRECHT- Op zaterdagochtend, omstreeks half drie, ontstond er op de kruising Rijnkade- Smakkelaarsveld een aanrijding tussen twee personenautos.

Direct na de aanrijding stapte een 27-jarige bestuurder uit Bilthoven uit de auto en vluchtte weg in de richting van het Vredenburg.

De politie werd gewaarschuwd en gaf het signalement van de man via de portofoon door aan andere agenten. Op de Waterstraat zag een agent de 27-jarige man hard rennen en vervolgens onder een geparkeerd staande auto kroop.

De man werd aangehouden en uit onderzoek bleek dat de man alcohol had gedronken en blies op het bureau 1.70 promille. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt ter zake het verlaten plaats ongeval en het rijden onder invloed. Bij de aanrijding raakte niemand gewond.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie