Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: Eemland noord

Datum nieuwsfeit: 07-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 7-10-2000

Politiebericht Utrecht: Eemland noord, 14.00 uur
Verkeerscontroles

In het district Eemland noord werden diverse verkeerscontroles gehouden.
EEMNES Vrijdagochtend werd van kwart voor negen tot half tien een controle gehouden op sluipverkeer op de Heidelaan onder het viaduct van de A-27. Ongeveer 75 automobilisten wilden tijdens de controle van de weg gebruik maken. Er kregen 53 bestuurders een bon, de overige 22 konden net op tijd eieren voor hun geld kiezen en keerden voor het verbodsbord `geslotenverklaring voor alle motorvoertuigen op wekdagen van 06.30 09.30 uur`.

EEMNES Op de Wakkerendijk werd gecontroleerd op snelheid, vrijdagavond van acht uur tot negen uur. Van de 108 passerende auto`s reden er vijftien te hard. Hoogst gemeten snelheid: 86 km/u.

SOEST Een verkeerscontroles op de Birkstraat werd ook vrijdag gehouden. Er werd een vrachtwagenchauffeur bekeurd omdat hij zijn kleine vrachtwagen had overbeladen. Zes bestuurders kregen een bon omdat zij geen autogordel droegen, een bromfietser kon geen certificaat tonen, een ander droeg geen helm.

Jongens gooien met rookbommetjes

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG - Vier jongens werden zaterdagmiddag om kwart voor vijf naar het politiebureau gebracht omdat zij op het Kolkplein met rookbommetjes naar de ingang van een jongerencentrum hadden gegooid. De vier (Drie jongens van 15, een van 13) hadden een ontzegging voor het jongerencentrum van twee weken en hadden uit baldadigheid bommetjes gegooid naar de ingang. De jongens zijn opgehaald door hun ouders en kregen van de dienstdoende agent behalve een waarschuwing ook strafwerk mee naar huis.

Fietser gewond bij aanrijding

SOEST - Op de kruising van de Dalweg met de Veenbesstraat ontstond vrijdagmorgen een aanrijding tussen een auto en een fietser. De 60-jarige fietsster raakte hierbij gewond aan haar schouders en hoofd. De 58-jarige automobilist reed op de Veenbesstraat en verleende de vrouw die op haar fiets op de Dalweg reed, geen voorrang.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie