Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland

Datum nieuwsfeit: 07-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: gehele regio: 7-10-2000 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Timmer, 06-51401952

Brand in parkeergarage
ALMERE - Vanmorgen vroeg zijn twee personenwagens uitgebrand in een parkeergarage aan de Harderwijkoever. Door de brand ontstond ook schade aan zes andere voertuigen en raakte de daarboven gelegen flat vol rook. Politie, brandweer en GGD waren ter plaatse voor het ontruimen van het pand, het blussen van de brand en het helpen bij persoonlijk letsel. Niemand raakte gewond. Het is nog niet duidelijk hoe de brand ontstaan is. De politie stelt een onderzoek in.

Aanhouding fietsendief
LELYSTAD - Een 17-jarige jongen uit Lelystad is gistermiddag aangehouden op verdenking van fietsendiefstal. De jongen zat achterop een brommer met een fiets op zijn schouder. De bromfietsbestuurder reageerde niet op het stopteken van de politie, maar na een korte achtervolging kon de politie de bijrijder met fiets aanhouden. De verdachte is verhoord op het politiebureau. Later is de bromfietser, een 16-jarige jongen uit Lelystad, alsnog aangehouden en op het politiebureau verhoord. De fiets is in beslag genomen en proces verbaal is opgemaakt.

Brand
EMMELOORD - Aan de Bomenweg heeft gistermiddag een keukenbrand gewoed. De bewoner, een 45-jarige man uit Emmeloord, was vergeten dat hij nog vet op het fornuis had staan. De pan vatte vlam, waarna het vuur oversloeg in de wasemkap. Een buurman en de brandweer konden de brand snel blussen. Niemand raakte gewond.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie