Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gezondheidsmanifestatie Tivoli in Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 07-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Persbericht: 3 oktober 2000

Gezondheidsmanifestatie Tivoli

In het kader van het Wijkgezondheidswerk Tivoli vindt op zaterdag 7 oktober 2000 van 15.00 tot 17.00 uur rondom de Buurtinfowinkel Tivoli aan het Arnaudinaplein een gezondheidsmanifestatie plaats. Naast de informatiekraampjes van verschillende gezondheids- en welzijnsorganisaties zijn gezellige activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Lekker proeven van gezonde hapjes, swingen op de muziek van kinder-sambagroep Osvadios en kijken naar en leren van roerbakdemonstraties.
Speciaal voor de kinderen is er een jungle-springkussen, een springtouw-wedstrijd en een wedstrijd fietsversieren. Bovendien kunnen de kinderen een koksmuts maken en leuke traktaties knutselen met groente en fruit. Kortom, voor jong en oud is er genoeg te beleven op de gezondheidsmanifestatie Tivoli!

Het Wijkgezondheidswerk Tivoli is een samenwerkingsproject van Buurtvereniging Tivoli, Stichting O&O, Buurtwerk Eindhoven, Gezondheidscentrum Stratum, GGD en gemeente Eindhoven.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie