Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Licht- en muziekspektakel lichtplein Witte Dame Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 07-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Persbericht: 4 oktober 2000, no. 76

Zaterdagavond 7 oktober tijdens manifestatie Sport en Technologie

Licht- en muziekspektakel op lichtplein bij Witte Dame

Op zaterdagavond 7 oktober van 21.30 tot 22.30 uur vindt op het lichtplein achter de Witte Dame een spectaculair licht-en muziekspektakel plaats rond het thema sport, technologie en Eindhoven. Het spektakel vindt plaats in het kader van de manifestatie Sport en Technologie is gratis toegankelijk voor belangstellenden.

In dit spektakel worden door beelden, foto's, filmopnames de betekenis van de sport en het belang van technologie in Eindhoven in beeld gebracht. Dit alles met een knipoog naar het verleden en een doorkijkje naar de toekomst. Op een speelse manier worden water en aanliggende gebouwen gebruikt om via licht, beelden en geluid sport en technologie tot leven te brengen. Er duiken duikers van gebouwen, tennissers gebruiken gebouwen om hun bal te laten kaatsen. Is het illusie? Is het werkelijkheid? Wie zal het zeggen.

Er is live acrobatiek. Speciale act in het spektakel wordt gevormd door een optreden van de franse groep 'Transe Express'. Een groep trommelaars, gekleed in bijzondere kostuums, die met een zeer verrassende acrobatische act een schitterende trommelshow met verrassende effecten verzorgen, waarbij ze uiteindelijk letterlijk in de lucht vervliegen.

Het licht- en muziekspektakel is een show om niet te missen. Een show waarin Eindhoven, sport en technologie visueel samen worden gebracht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie