Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Master Class kunstfestival 2000 in Almaty, Kazachstan

Datum nieuwsfeit: 08-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
HIVOS

Master Class kunstfestival 2000 in Almaty, Kazachstan

Hivos-partner Tengri Umai organiseert het internationale Master Class Art Festival in Almaty van 8 tot en met 15 oktober 2000. Het festival laat moderne beeldende kunst, muziek en journalistiek zien. Zogenaamde masters uit Oezbekistan, Kirgizstan, Mongolië, Rusland, Groot Brittanië en Duitsland zijn uitgenodigd om aan het festival deel te nemen, naast bekende kunstenaars, musici en journalisten uit Kazachstan. Met dit festival wil Tengri Umai een creatieve dialoog stimuleren tussen kunstenaars, media en amateurs uit het publiek.

Alle festivalactiviteiten vinden plaats in Almaty, zowel binnen, in tentoonstellings- en concertzalen, als buiten, op ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie