Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Greenpeace achtervolgt Pronk met mobiele lichtkrant

Datum nieuwsfeit: 08-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichtenAchtervolg voorzitter Klimaatconferentie Jan Pronk met jouw oproep via de mobiele Greenpeace Lichtkrant!

Greenpeace heeft een elektronisch billboard waarop iedereen minister Pronk (voorzitter wereld klimaatconferentie in Den Haag) kan oproepen stappen te ondernemen tegen klimaatverandering. Het elektronisch billboard op een Greenpeace-bus zal Pronk in oktober en november achtervolgen en verschijnen op verschillende plekken waar de minister aanwezig is. De benodigde elektriciteit wordt opgewekt met zonnepanelen.
De lichtkrant geeft boodschappen uit de hele wereld weer. Mensen uit de hele wereld kunnen een boodschap indienen via de website van Greenpeace www.greenpeace.nl.
Stuur ook een oproep!
...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie