Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Activiteiten UvA tijdens Wetenschapsdag 2000

Datum nieuwsfeit: 08-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamZondag 8 oktober

Wetenschapsdag 2000'Huis, tuin en keuken'

Een wandeling langs de UvA-gebouwen in de Amsterdamse binnenstad; negentiende-eeuwse bibliotheken; antieke landkaarten; kookrecepten uit de Oudheid; een toneelvoorstelling; een kijkje in de operatiekamers van het Academisch Medisch Centrum.

Op zondag 8 oktober 2000 is de jaarlijkse Wetenschapsdag van de Universiteit van Amsterdam: de UvA opent haar deuren om jong en oud kennis te laten maken met de wetenschap. In verschillende gebouwen van de universiteit zijn van 12.00 tot 20.00 uur tal van activiteiten georganiseerd, zoals lezingen, demonstraties en rondleidingen. Het thema van deze wetenschapsdag is 'Huis, tuin en keuken'.

Wetenschap & Techniekweek 2000
De Wetenschapsdag is het hoogtepunt van de Wetenschap & Techniekweek. Deze duurt van zaterdag 7 oktober tot en met zondag 15 oktober 2000. Gedurende de hele week organiseert de UvA wetenschappelijke activiteiten met het thema 'Huis, tuin en keuken'.

Let op:Het aangekondigde college 'Hoe wiskunde werkt' op donderdag 12 oktober, 19.45 - 22.00 uur, in De Agnietenkapel, gaat wegens onvoorziene omstandigheden helaas niet door.


In tegenstelling tot wat in de programmakrant van de Wetenschap & Techniekweek staat aangekondigd, vinden de dialezing en wandeling over de oorsprong van de UvA vanuit De Agnietenkapel, niet plaats op zaterdag, maar op ZONDAG 8 oktober (Wetenschapsdag)


.. Laatste wijzigingen: 18 september 2000 - (webmaster@uva.nl)
Bron: Media & Redactie

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie