Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: groep jongeren vernielt auto

Datum nieuwsfeit: 08-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 8-10-2000
Persbericht district De Leijgraaf

VERNIELINGEN AAN AUTO (Uden) Van vrijdag op zaterdag zijn vernielingen gepleegd aan geparkeerde auto op de Nieuwe Markt in Uden. De achterruit van het voertuig bleek vernield en in één van de portieren zat een deuk.

WILDPLASSEN (Uden) Zaterdagavond betrapten surveillerende agenten op de Sint Janstraat in Uden een 30-jarige inwoner uit Veghel op wildplassen. Hij kreeg een bekeuring.

RIJBEWIJS INGEVORDERD VOOR RIJDEN ONDER INVLOED (Uden) Van zaterdag op zondag is een 31-jarige inwoner uit Uden op de Violierstraat in zijn woonplaats betrapt op het rijden op een scooter onder invloed van alcohol. Het rijbewijs van de verdachte is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.

DIEFSTAL EN OPENLIJKE GEWELDPLEGING (Zeeland) Van zaterdag op zondag is op het Brouwerspad in Zeeland (N-Br.) een 19-jarige inwoner uit Rhenen mishandeld, zijn auto beschadigd en het radiofrontje van zijn auto ontvreemd. Een groepje van acht jongeren stond te schelden bij de auto van het slachtoffer. Op een gegeven moment stapte de 19-jarige uit, waarop een van de jongens van de groep op zijn plaats ging zitten en de auto van binnen vernielde en het radiofrontje wegnam. De verdachte stapte uit de auto en sloeg het slachtoffer een bloedneus. Laatstgenoemde ging hulp halen bij een horecagelegenheid. Bij terugkomst bleken er nog een paar deuken in zijn auto te zijn getrapt. De politie onderzoekt de zaak.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie