Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Algemene beschouwingen rond begroting 2001 Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 09-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Algemene beschouwingen rond begroting 2001

De gemeenteraad van Etten-Leur behandelt in een aantal vergaderingen de ontwerp-begroting voor het jaar 2001. In de raadsvergadering van maandag 9 oktober jongstleden zijn de algemene beschouwingen gehouden. De politieke fracties hebben bij die gelegenheid hun specifieke meningen uitgesproken. De volledige teksten van de beschouwingen zijn in te zien bij het bureau Voorlichting in het gemeentehuis en in de openbare bibliotheek. De samenvattingen van de diverse beschouwingen zijn hieronder geplaatst.
Burgemeester en wethouders geven begin november schriftelijk antwoord op de gestelde vragen. In de openbare raadsvergadering van 13 november aanstaande heeft de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie