Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Agenda Tweede Kamer 9 oktober 2000

Datum nieuwsfeit: 09-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Tweede Kamer der Staten Generaal
Zoek soortgelijke berichten
Agenda Tweede Kamer

Dit schema wordt regelmatig ververst.
Bekijk voor de laatste versie het originele schema.De eerstvolgende plenaire vergadering van de Tweede Kamer vindt plaats op dinsdag 10 oktober aanstaande, vanaf 14.00 uur.

MAANDAG 9 OKTOBER

OPENBARE COMMISSIEVERGADERING

Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer en Economische Zaken:
10.15 uur tot ca. 18.00 uur Thorbeckezaal
Agenda: nota-overleg met de ministers Pronk (Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeleid) en Jorritsma- Lebbink (Economische Zaken) over het Klimaatbeleid(met stenografisch verslag).
Dit overleg is rechtstreeks te beluisteren via de draadomroep.

VOORZITTER

De Voorzitter van de Tweede Kamer, mevrouw J. van Nieuwenhoven, neemt vanaf 15.00 uur deel aan het symposium Openbaarheid tussen vrees en verlangen. Het symposium wordt georganiseerd door de Rijksarchiefdienst en zal ingaan op de wijze waarop pers en historici enerzijds en politici en ambtenaren anderzijds omgaan met de openbaarheid van overheidsinformatie (Rolzaal, Binnenhof).

PRESIDENT BRAZILIË BEZOEKT STATEN-GENERAALVOORZITTER

De eerste ondervoorzitter van de Tweede Kamer, de heer drs. F. W. Weisglas en de Voorzitter van de Eerste Kamer, de heer mr. F. Korthals Altes, ontvangen om 14.45 uur de president van Brazilië, de heer Cardoso (ingang Eerste Kamer). Aansluitend heeft de heer Cardoso vanaf 15.00 uur een ontmoeting met leden van de vaste Commissies voor Buitenlandse Zaken en Ontwikkelingsamenwerking uit beide Kamers (Eerste Kamer).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie