Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BNA discussieert mee over ruimtelijke ontwikkeling

Datum nieuwsfeit: 09-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Bond van Nederlandse Architecten

"De Nederlandse ruimte" BNA levert bijdrage aan discussie over ruimtelijke ontwikkeling'Stel een Nationaal Ruimtelijk Planbureau in, dat ruimtelijke processen verkent en bijhoudt, de effecten van bestaand en nieuw beleid doorrekent en fungeert als kenniscentrum voor de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland.' Dit is de een van de maatregelen die de Bond van Nederlandse Architecten BNA voorstelt in zijn uitgave 'De Nederlandse ruimte'. Met deze uitgave levert de BNA een bijdrage aan de maatschappelijke discussie over de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland. Dit in de aanloop naar de Vijfde Nota Ruimtelijke Ordening, die waarschijnlijk in het ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie