Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Intentieverklaringen voor arboconvenanten grafische sector

Datum nieuwsfeit: 09-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Dienstenbond CNV

Voor Grafimedia en boek- en tijdschriftuitgevers: intentieverklaringen moeten leiden tot arboconvenanten Twee vliegen in één klap. De Grafimedia en de boek- en tijdschriftuitgevers hebben er sinds vanmiddag twee intentieverklaringen bij. Die zijn bedoeld om binnen één jaar te komen tot arboconvenanten. "Wij zien dit als een heel belangrijke eerste stap op weg naar aanpak van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid", stelt bestuurder Joop Bleeker (boek- en tijdschriftuitgevers) van CNV Media. Zijn CNV-collega Klaas Heinen (Grafimedia) klinkt instemmend. "Aanpak van werkdruk, die heel hoog is in onze bedrijfstak, krijgt eindelijk de aandacht die het verdient".Volgens Bleeker en Heinen is het hoog tijd ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie