Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Diamantlaan in Haarlemmermeer afgesloten

Datum nieuwsfeit: 09-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Haarlemmermeer
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlemmermeer


* Persberichten


+ 9 oktober 2000

...DIAMANTLAAN AFGESLOTEN 9 OKTOBER - 20 NOVEMBER

Op maandag 9 oktober 2000 start de reconstructie van de kruising Van Heuven Goedhartlaan/Diamantlaan. Met de aanleg van de vrij busbaan van de Zuidtangent moet deze kruising opnieuw worden ingericht. Daartoe is de Diamantlaan tot 20 november afgesloten, maar blijft bereikbaar via een bewegwijzerde omleidingsroute.

Als de werkzaamheden aan de kruising met de Diamantlaan klaar zijn, is het hele stuk vrije busbaan tussen de Hoofdvaart en het NS-station klaar. Gedurende de werkzaamheden moeten omliggende bedrijven echter voorlopig nog rekening houden met eventuele geluidsoverlast en langzaam rijdend bouwverkeer. Ook op andere plaatsen aan de Van Heuven Goedhartlaan wordt gewerkt aan de Zuidtangent. Momenteel worden op diverse plaatsen grondwerkzaamheden verricht, ter voorbereiding op de komst van de baan en de haltes. De fietstunnels worden verlengd en op plaatsen worden nieuwe fietspaden aangelegd. Fietsers door Hoofddorp worden daarom veelal omgeleid door de wijken.
De Zuidtangent is openbaar vervoer van hoge kwaliteit tussen IJmuiden, Haarlem, Vijfhuizen, Hoofddorp, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk a/d Amstel, Amsterdam-Zuidoost en IJburg. De Zuidtangent start in 2002 op het traject tussen station Haarlem en het Bijlmerstation.

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie