Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Daphne dekkers opent vernieuwde portal VrouwOnline

Datum nieuwsfeit: 09-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


- PERSBERICHT -

Hoofddorp, 4 oktober 2000

DAPHNE DEKKERS OPENT VERNIEUWDE PORTAL VROUWONLINE

VrouwOnline (VNU) biedt nieuwe sites, meer functionaliteiten en dagelijkse contactmomenten

Op maandag 9 oktober aanstaande opent Daphne Dekkers de vernieuwde vrouwenportal VrouwOnline (VNU). Nieuwe sites, diensten en activiteiten vormen een uitbreiding op de formule die entertainment, informatie, interactie en service biedt. Foto's van de feestelijke opening kunnen bekeken worden op www.VrouwOnline.nl. Met de vernieuwingen speelt VrouwOnline in op de brede interesses van vrouwen en op de behoefte aan meer interactie via de site.

Maandag 9 oktober aanstaande opent Daphne Dekkers officieel de vernieuwde portal van VrouwOnline en maakt aansluitend een virtuele reis door de portal: gedurende een week neemt Daphne de bezoekers mee naar verschillende hoogtepunten van de portal door haar persoonlijke visie te geven op vier verschillende VrouwOnline sites. Daphne is reeds te vinden op VrouwOnline. Themasite Zwanger.nl besteedt zeven weken lang volop aandacht aan de verschijning van haar nieuwste boek.

Bijpraten bij Op de Koffie.nl
De portal VrouwOnline introduceert onder meer de vernieuwde site Op de Koffie.nl, het interactieve kanaal van VrouwOnline waar bezoekers kunnen meepraten, ervaringen delen of contact zoeken met andere bezoekers. Bij de nieuwe homepage staan overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel. Daarnaast zijn er nieuwe handige diensten geïntroduceerd. Zo kunnen bezoekers via de homepage het laatste nieuws en de weersverwachtingen volgen, het recept van de dag opvragen, kijken wat er die avond op televisie komt en zoeken in Ilse, de GoudenGids en de Telefoongids. Deze veranderingen moeten VrouwOnline tot de ideale opstartpagina maken van de internettende vrouw. Tevens is VrouwOnline uitgebreid met een eigen vacaturebank en een receptendatabase. Bestaande sites, zoals BeautyOnline en KokenOnline, zijn uitgebouwd en verdiept.

Week van de Lingerie live
In de maand oktober staat VrouwOnline in het teken van het thema Vriendinnen. Verschillende activiteiten zijn hierop ingehaakt en gekoppeld aan de diverse themasites die VrouwOnline biedt. Zo kunnen bezoekers meedoen aan de prijsvraag 'Win iets moois voor je vriendin' zichzelf en een vriendin in aanmerking laten komen voor bijvoorbeeld een kinderkamer (ZwangerOnline), een reis naar Amerika (ReisOnline) of een nieuwe PC (StartOnline). Daarnaast is tijdens de 'Week van de Lingerie' op maandag 23 oktober de live broadcasting te zien van de 'Nacht van de Lingerie'. Dit evenement is nooit eerder live vertoond. VrouwOnline houdt gedurende zes weken een online opinie-poll die meer inzicht moet geven in de omgang van bezoekers met hun vriendinnen. Aan de hand van prikkelende vragen wordt de relatie tussen vriendinnen uitgediept en kan hierover gediscussieerd worden.

Zeger Stinis, marketing manager VrouwOnline: *Met de vernieuwingen op de portal wordt de internettende vrouw nog beter bediend in haar persoonlijke interesses. VrouwOnline is in haar korte bestaan al uitgegroeid tot een portal met meer dan 550.000 bezoeken met 3,5 miljoen pageviews per maand. Wij verwachten met de nieuwe veranderingen te groeien naar een maandelijks bezoekaantal van 750.000. Hiermee onderstrepen wij de autoriteit van VrouwOnline als dé ontmoetingsplaats voor vrouwen*.

VrouwOnline
VrouwOnline is de grootste vrouwenportal van Nederland. Op de sites van het VrouwOnline netwerk kunnen vrouwen terecht voor entertainment, informatie, interactie en services, gerelateerd aan een breed scala van onderwerpen. Het netwerk is opgebouwd uit drie typen sites: themasites, activiteiten (o.a. discussies en e-commerce) en de websites van VNU-vrouwenbladen als Margriet, Libelle en Viva. Bestaande themasites zijn Reisonline, RelatieOnline, WerkOnline, KokenOnline, ZwangerOnline, GezondOnline, BeautyOnline en StartOnline (voor beginnende internetters). VrouwOnline is 7 februari gelanceerd en is een initiatief van VNU Tijdschriften.


- EINDE BERICHT -

Achtergrondinformatie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie