Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden aan Griendtsveenweg in Hoogeveen

Datum nieuwsfeit: 09-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Hoogeveen5 oktober 2000

Nieuw asfalt voor Griendtsveenweg

Het werk aan de Griendtsveenweg zal begin volgende week het verkeer enige overlast bezorgen. Het deel tussen McDonald's en de rotonde krijgt dan een nieuwe asfaltlaag. Daarna is de nieuwe weg weer open voor verkeer en kan de aannemer aan de afwerking beginnen. De planning is dat 24 oktober al het werk achter de rug is.

Op maandag 9 oktober om 13.00 uur begint de aannemer met het asfalteren. Tijdens deze werkzaamheden blijft de weg geopend, maar er kan wel enige vertraging ontstaan voor het verkeer.

Vanaf 16.00 uur begint de aannemer met het asfalteren van de rotonde. De rotonde is dan grotendeels afgesloten. Alleen verkeer vanaf de Griendtsveenweg-noord richting ziekenhuis Bethesda blijft mogelijk. Voor verkeer vanuit het centrum naar het ziekenhuis is een omleidingsroute aangegeven vanaf de Van Limburg Stirumstraat via de Blankenslaan-west, Griendtsveenweg-noord en de rotonde.

In de nacht van maandag op dinsdag zal ook de Griendtsveenweg-zuid voor alle verkeer zijn afgesloten. Verkeer vanaf het ziekenhuis zal worden omgeleid via de Bethesdastraat en de Schutstraat. Na dinsdagochtend zijn de Griendtsveenweg en de rotonde weer open voor alle verkeer.

Afwerking

De afwerking nadien bestaat uit werkzaamheden aan het groen, het plaatsen van verkeersborden en het in orde maken van de doorsteken tussen de Ruysdaelstraat en de Griendtsveenweg. Deze doorsteken zijn tijdelijk ook door automobilisten gebruikt en straks als vanouds weer alleen voor fietsers en voetgangers.

© Copyright Gemeente Hoogeveen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie