Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe: vechtpartij door familieruzie

Datum nieuwsfeit: 09-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Tot maandagmorgen 09-10-2000
09:14 maandag 9 oktober 2000

Roel Hallink, tel. 0528-295033.
Piket en voorlichting tot donderdagmiddag.


* Onder invloed

ANDEREN Door zijn slingerend rijgedrag werd gisteravond op het Nijend een 28-jarige bestuurder uit Assen aan de kant gezet. Hij stonk behoorlijk naar alcohol en werd aangehouden. Hij blies 700 µg/l (ongeveer 1.65 promille). Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

SCHOONOORD Bij een alcoholcontrole op de Slenerweg werd gisteravond een 56-jarige inwoner van Leek aangehouden, omdat hij behoorlijk naar drank rook. Hij blies aan het bureau 700 µg/l (ongeveer 1.65 promille). Het rijbewijs van deze bestuurder is ingevorderd. De man mocht na verhoor, met een dagvaarding op zak, het bureau verlaten.


* Inbraken in autos

ASSEN Op diverse plaatsen in Assen werden gisteren autos opengebroken. Aan de Overcingelaan werd van een auto een ruit ingeslagen en werd de radio gestolen. Aan het Mercuriusplein werd uit een auto de radio en een radardetector gestolen. Ook hier werd van de auto een ruit ingeslagen.


* Uit de hand gelopen familietwist

MEPPEL Gistermiddag ontstond in een woning aan de Talmastraat een vechtpartij, waarbij enkele personen gewond geraakt zijn. Een 30-jarige inwoner van Groningen ging verhaal halen bij een woning aan de Talmastraat. Bij de vechtpartij die volgde werd gestoken met een mes. De 26-jarige bewoner, alsmede een 35-jarige bezoeker uit Meppel, bekwamen snij- en steekwonden en moesten in het ziekenhuis behandeld worden. De Groninger die ook gewond raakte, werd na behandeling in het ziekenhuis, aangehouden en ingesloten. Uit het eerste onderzoek is komen vast te staan dat er problemen zijn geweest in de relatiesfeer. Vandaag gaat het onderzoek verder.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie