Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Met ASR wordt Fortis de grootste verzekeraar in de Benelux

Datum nieuwsfeit: 09-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Rotterdam/Brussel/Utrecht

ASR Verzekeringsgroep N.V. en FORTIS maken bekend dat de verwachting is gewettigd dat op korte termijn overeenstemming kan worden bereikt over het samenvoegen van ASR en AMEV Nederland N.V. In verband met de voorgenomen samenvoeging overweegt FORTIS een openbaar bod uit te brengen op (certificaten van) gewone aandelen ASR Verzekeringsgroep. Houders van (certificaten van) gewone aandelen ASR zullen naar verwachting drie gewone aandelen FORTIS (NL) plus een bedrag in contanten (EUR 3,70) worden geboden voor elk (certificaat van een) gewoon aandeel ASR.


- ASR Verzekeringsgroep, met het hoofdkantoor in Rotterdam, zal de houdstermaatschappij worden van alle verzekeringsmaatschappijen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie