Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veiling privé-concerten bij radioprogramma NCRV's BuZz

Datum nieuwsfeit: 09-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
BuZz
Elke zondag
18.00 - 20.00 uur
NCRV - Radio 3FM

Unieke veiling privé-concerten bij NCRV's BuZz

Het NCRV-programma BuZz (Radio 3FM, www.buzz.nl) en de grootste veilingsite van Nederland, Ricardo.nl, organiseren dit najaar een reeks veilingen waarbij geboden kan worden op privé-concerten van grote Nederlandse bands. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan de internationale anti-martelcampagne waar Amnesty International in oktober mee van start is gegaan.

De veiling wordt steeds geopend op zondagavond om 18.30 uur in NCRV's BuZz op 3FM. De te veilen act is dan in de studio aanwezig om te praten, muziek te laten horen en in de chat de fans van repliek te dienen. Precies een week later wordt de veiling gesloten en belt BuZz met degene die het privéconcert in de wacht heeft gesleept. Een paar dagen later vindt het concert plaats en BuZz doet daar in woord en beeld (www.buzz.nl) verslag van.

Er kan geboden worden via de veilingsite ricardo.nl. Eén van de directeuren van dat veilinghuis is Marc de Hond. Marc lanceerde in 1996 samen met twee vrienden de parodie-site Hatchoo. Vervolgens kwamen de drie met Veiling.com dat in het begin van dit jaar werd overgenomen door het Duitse veilinghuis ricardo.de, waarmee op dit moment een zeer succesvolle samenwerking bestaat. Bovendien presenteert Marc de Hond sinds juni samen met Merel Uffing het programma BuZz. Ook is Marc betrokken bij de webcast van BuZz, die elke zondagavond van 20.00-00.00 uur via www.buzz.nl te horen is.

In de maand oktober kan er op de volgende bands geboden worden: Spookrijders (vanaf 8 oktober) Lichter Laaie (15 oktober), Normaal (22 oktober) en Billy the Kid (29 oktober). In november komen o.a. The Scene en Rowwen Hèze bij de hoogste bieder thuis spelen!

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie