Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Proefproces World United versus De Staat der Nederlanden

Datum nieuwsfeit: 09-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
World United Den Haag

PERSBERICHT

Den Haag, 9 oktober 2000

PROEFPROCES World United versus De Staat der Nederlanden

Het kan niet zo zijn dat in het jaar 2000 nog steeds 1.3 miljard mensen moeten zien rond te komen van 1 dollar per dag. Het lopend proefproces van World United versus De Staat der Nederlanden geeft mede gestalte aan een nieuwe manier van denken waar het gaat om verval en armoede in de wereld. Het is niet meer van deze tijd dat men zich in onschuld schaart onder de beschermende vleugels van het politiek establishment dat weigert Derde Wereldlanden daadwerkelijk toegang te verschaffen tot onze markten. Men draagt individueel voor de gevolgen eigen verantwoordelijkheid.

World United legt zich beleidsmatig toe op noodzakelijke veranderingen in de wereld. Eerst op hoofdlijnen, later in details. De organisatie wil dat mensen zich ervan bewust zijn dat die veranderingen spoedeisend zijn. Het gaat haar om een resultaatgericht, realistisch beleid dat ingrijpende herstructurering niet uit de weg gaat. Mensen moeten de in het verleden gerezen onmachtgevoelens kwijt kunnen in de wetenschap dat het mogelijk is een nieuwe visie in de samenleving te verwerkelijken.

De financiele onderbouwing van de beleidsprogramma's is heel opnmerkelijk en geheel toegesneden op de eisen van deze tijd. Bijna alle aspecten in het financieringstraject zijn in hoge mate toekomstgericht voor zowel de organisatie, als de samenleving. Alle gegevens staan op www.worldunited.com. Het postadres is World United, Postbus 16250, 2500 BG Den Haag. Voor telefonisch kontakt gelieve men te bellen 070 - 3300608.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie