Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Folder 'Plaagdieren' gemeente Berkel en Rodenrijs

Datum nieuwsfeit: 10-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Berkel en Rodenrijs
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

Folder 'Plaagdieren in en rond uw woning of bedrijf '

Deze onlangs verschenen folder van NV IRADO (voorheen 3B-reinigingsdienst) geeft een overzicht van de meest voorkomende insecten en knaagdieren in uw directe omgeving. Aan de hand van illustraties is te zien met welk dier u te maken kan hebben. Vervolgens is te lezen op welke wijze de dieren geweerd en bestreden kunnen worden.
Wie last ondervindt van plaagdieren kan IRADO altijd inschakelen. In de meeste gevallen wordt de melding zo snel mogelijk gevolgd door een nader onderzoek om te kunnen vaststellen hoe de betreffende plaagdieren te lijf moeten worden gegaan.
Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren bellen met IRADO, telefoon (010) 457 67 00. Bij calamiteiten kunt u ook buiten kantooruren met ditzelfde nummer bellen. De folder 'Plaagdieren in en rond uw woning of bedrijf ' is onder andere verkrijgbaar bij het gemeentehuis van Berkel en Rodenrijs.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie