Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Zuid

Datum nieuwsfeit: 10-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Zuid 10-10-2000 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Evert Onink, 06-5140 1953

Gasexplosie voorkomen
ALMERE Medewerkers van Groene Stad roken maandagmiddag op het Noordeinde een zware gaslucht. De bron van deze gaslucht bleek te komen uit een flat op de tweede verdieping. Op advies van de brandweer zijn de bewoners van zes aansluitende woningen tijdelijk geëvacueerd. De brandweer heeft vervolgens een raam van de flat geforceerd. Het gas bleek uit een lek in de meterkast te komen. Het lek is gedicht en na ontluchting van de flat konden de buren hun woning weer betrekken.

Zinloos geweld
ALMERE Een 15-jarig meisje uit Almere is in de bus van Almere-Haven naar Almere-Stad door vier onbekende meisjes mishandeld. Het slachtoffer werd door de meisjes uitgedaagd en beledigd. Toen zij hierop mondeling reageerde kreeg zij van één der meisjes een harde stomp in het gezicht. Zij verdedigde zich door van zich af te trappen, maar kreeg toen ook van de drie andere meisjes meerdere slagen in het gezicht, waarna het meisje, dat begonnen was, haar een vuistslag op de neus gaf. Het slachtoffer liep een ernstige bloedneus op. De aanvallende meisjes zijn ongeveer 16 à 17 jaar.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie