Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ViaVia.nl exclusieve veilingpartner BigBrother

Datum nieuwsfeit: 10-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
ViaVia.nl exclusieve veilingpartner BigBrother
Opbrengst gaat naar War Child

Amsterdam, 10 oktober 2000- ViaVia.nl is onlangs gestart met de exclusieve veiling van alle artikelen die op dit moment in gebruik zijn in het BigBrother-huis in Almere. De veiling loopt tot begin januari 2001 en de opbrengst is bestemd voor de internationale hulporganisatie War Child, die kinderen in oorlogsgebieden helpt met het verwerken van hun oorlogservaringen door middel van creatieve therapie.

De veiling betreft enkele tientallen artikelen, inclusief de nominatiebank en dagboekstoel. Daarnaast worden tal van andere zaken, zoals webcams, een ballonvaart en vliegtickets geveild. Ook kunnen bezoekers bieden op bezoeken aan de BigBrother TV-opnames. In januari kunnen de hoogste bieders hun aankopen afhalen bij het BigBrother-huis. De BigBrother-veiling is zowel bereikbaar via www.viaveiling.nl, de veilingsite van ViaVia.nl, als via de officiële BigBrother-site www.big-brother.nl. Voor meer informatie over War Child kunt u kijken op de website www.warchild.nl ViaVia.nl is een vooraanstaande Nederlandse aanbieder van rubrieksadvertenties via gedrukte media en internet. ViaVia.nl verspreidt advertentiebladen in zeven edities in een groot deel van Nederland en beschikt over de websites www.viavia.nl en www.viaveiling.nl. Deze sites hebben 200.000 geregistreerde gebruikers en genereren maandelijks zeven miljoen pageviews. ViaVia.nl maakt deel uit van het Canadese beursgenoteerde Trader.com, een wereldwijde aanbieder van offline en online rubrieksadvertenties.

Trader.com - "The International Marketplace Around the Corner" S 278 uitgaven in 18 landen
S Meer dan 7 miljoen lezers per week
S Jaarlijks 14 miljoen advertenties, zowel in druk als online S 59 websites met 90 miljoen pageviews per maand
S Meer dan 4.000 medewerkers, waarvan 1.500 in salesfuncties S Genoteerd aan de NASDAQ (TRDR) en Premier Marché van de effectenbeurs van Parijs (SICOVAM code 5729) sinds 31 maart 2000

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie