Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluitenlijst GS Groningen

Datum nieuwsfeit: 10-10-2000
Bron: Provincie Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Groningen


1. GS hebben de tweede ontwerp-Cultuurnota 2001-2004 "kunstbeleid voor de 21e eeuw" vastgesteld. Voor meer informatie, zie persbericht nr.172, d.d. 9-10-2000.

2. In een brief aan het Projectbureau Belvédère doen GS een subsidieverzoek voor het project "Wierden en waarden" in Middag-Humsterland. In het kader van de zgn. kwaliteitsimpuls cultuurhistorie (Belvédère) kunnen subsidieaanvragen worden ingediend voor een regionaal project tot een maximum van f 500.000,-. Het gebied Middag-Humsterland bevat een schat aan (pré)historische informatie en behoort tot de oudste continu bewoonde cultuurlandschappen van Europa. Het gebied is een combinatie van twee ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie