Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tarieven Aqua Indoor gemeente Ede redelijk

Datum nieuwsfeit: 10-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Tarieven Aqua Indoor redelijk

Onlangs is het nieuwe zwembad Aqua Indoor aan de Peppelensteeg in Ede geopend. Exploitant Aqua Indoor Ede bv heeft onlangs de tarieven voor dit jaar gepresenteerd. Deze tarieven zijn hoger dan in het oude zwembad De Peppel.

Een korte duik in de geschiedenis leert echter, dat de tarieven voor zwembad De Peppel de laatste jaren nauwelijks zijn aangepast. Vanaf midden jaren 90 zijn de tarieven alleen nog maar geïndexeerd, en in 1999 en 2000 is de prijs zelfs in het geheel niet verhoogd. De staat waarin zwembad De Peppel verkeerde, liet een verhoging van het tarief in de ogen van het gemeentebestuur niet toe. Gevolg van dit beleid is nu, dat de nieuwe tarieven van zwembad Aqua Indoor sterk verhoogd lijken te zijn. Op grond van bovenstaande vindt de gemeente de huidige tarieven alleszins redelijk. Ook in vergelijking met de omliggende gemeenten zijn de tarieven nauwelijks afwijkend.

Ruimer aanbod
Het aanbod in het nieuwe zwembad is bovendien ruimer dan in De Peppel. Voorbeelden hiervan zijn de door de directie afgegeven garanties voor het behalen van zwemdiplomas en de ruimere recreatieve mogelijkheden. Verder is diefstal in het nieuwe zwembad nauwelijks nog mogelijk. De directie stelt de huur van een kluisje verplicht. Nodeloze irritaties en aansprakelijkstellingen vanwege gestolen spullen zullen daarom niet meer voorkomen. De huur van een kluisje bedraagt één gulden per keer.Ede, 10 oktober 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie