Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 10-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 10-10-2000 3e Persbericht 10 oktober 2000

Politieberichten

Eindhoven: Diefstal auto
Zondagmiddag tussen 12.00 uur en 18.00 uur is er vanaf de Prof. Dr. Dorgelaan een groene personenauto, Mazda Premacy, met het kenteken 04-GD-FK, gestolen.

Helmond: Diefstal uit winkel
Dinsdagmiddag om 15.20 uur is op de Veestraat een 60- jarige man zonder vaste woon en verblijfplaats aangehouden. Een 47- jarige man uit Helmond zag, dat in een winkel aan de Veestraat, de onbekende man een jas wegnam. Direct daarop verliet die man de winkel zonder de jas af te rekenen. De getuige hield de man aan en droeg hem over aan een beveiligings-beambte, die de politie waarschuwde. De verdachte is ingesloten aan het politiebureau.

Oirschot: Aanrijding met gewonde
Dinsdagmiddag omstreeks 16.10 uur raakte bij een eenzijdig ongeval op de Voorteindseweg een 34- jarige motorrijder uit Middelbeers gewond. Door nog onbekende oorzaak verliest de motorrijder de controle over de motor, valt en komt tegen een lichtmast tot stilstand. De man is overgebracht naar het St. Elisabethziekenhuis.

Gemert: Verkeerscontrole
Dinsdagmiddag tussen 16.00 uur en 16.30 uur is er een autogordelcontrole gehouden op de Koksedijk. 6 automobilisten kregen een bon voor het niet dragen van een autogordel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie