Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rapport Overleggroep Bovenregionale organisatie politie

Datum nieuwsfeit: 10-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Rapport van de Overleggroep "Bovenregionale organisatie van de politie" en reactie van de ministers van BZK en Justitie Een parlementair stuk bij het onderwerp Politie
10 oktober 2000
De Overleggroep Bovenregionale organisatie van de politie heeft zich onder voorzitterschap van mr.drs. L.C. Brinkman gericht op het verbeteren van de samenwerking tussen de regionale politiekorpsen onderling en met het Korps landelijke politiediensten (KLPD). Daarbij kan worden gedacht aan bijvoorbeeld het ICT-beleid en aan de aanpak van vormen van (georganiseerde) criminaliteit. In het rapport "Samenwerken - de bovenregionale organisatie van de politie" heeft de Overleggroep de nadruk gelegd op transparantie en slagkracht in de samenwerking tussen korpsen. In hun reactie geven de ministers van BZK en Justitie aan hoe de aanbevelingen van de Overleggroep zullen worden geïmplementeerd.

Rapport Overleggroep Brinkman


***Zie het originele bericht voor downloaden in PDF-formaat***

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie