Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Najaarsactie 'Dubbel Haags voor Enkel Geld'

Datum nieuwsfeit: 01-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

STICHTING PROMOTIE DEN HAAG

Dubbel Haags voor Enkel Geld

Persbericht

Den Haag, september 2000

DUBBEL HAAGS VOOR ENKEL GELD
3 dagen Den Haag, Scheveningen en Kijkduin al vanaf fl. 111,- p.p.

Van 1 oktober 2000 tot 1 april 2001 organiseert de Stichting Promotie Den Haag de succesvolle najaarsactie .Dubbel Haags voor Enkel Geld.. De actie omvat acht unieke 3-daagse arrangementen, waarbij een keuze uit maar liefst 23 verschillende hotels in Den Haag, Scheveningen en Kijkduin gemaakt kan worden. De arrangementen zijn aantrekkelijk geprijsd, een 3-daags verblijf in de residentie is al mogelijk vanaf fl. 111,- per persoon.

In een gratis brochure staan de arrangementen uitgebreid omschreven. Bezoek tijdens uw verblijf bijvoorbeeld Panorama Mesdag en het Gemeentemuseum Den Haag of geniet van de musical .Elisabeth. in het Fortis Circustheater. Andere arrangementen zijn o.a. .Madurodam en de Haagse architectuur., .Den Haag en een dagje Delft., .Pierewaaien in Scheveningen en Kijkduin. en .Winkelen in de Haagse binnenstad.. Alle arrangementen omvatten in ieder geval twee overnachtingen (incl. ontbijt), gratis toegang tot het Holland Casino in Scheveningen en het Den Haag chequeboek met voor meer dan fl. 100,- aan kortingen bij diverse winkels en restaurants.

De arrangementen uit .Dubbel Haags voor enkel geld. zijn te boeken bij alle VVV-kantoren in Nederland of rechtstreeks bij de afdeling Reserveringen van de Stichting Promotie Den Haag: Telefoon: 070-3635676
Fax: 070-3462412
E-mail: (reservations@denhaag.com)

Hier kunt u ook de gratis brochure aanvragen.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie