Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start 'Drechtsteden Internetkrant'

Datum nieuwsfeit: 01-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Start 'Drechtsteden Internetkrant'

GIESSENBURG - Met ingang van 1 oktober krijgt de 'Alblasserwaard Internetkrant' (www.alblasserwaard.net) een zusje in de vorm van de 'Drechtsteden Internetkrant' op www.drechtsteden.net (met een link naar www.drechtstad.net).

Zowel de 'Alblasserwaard Internetkrant' als de 'Drechtsteden Internetkrant' zijn eigendom van Peter Donk Productions te Giessenburg. "Niet alleen is het commercieel een aantrekkelijker initiatief. Het is ook goed voor het nieuws. Wij pakken in onze berichtgeving nu nog Dordrecht mee en krijgen behoorlijk wat informatie uit het Drechtstedengebied binnen. Die informatie is straks te vinden op de 'Drechtsteden Internetkrant', waar uiteraard ook het dagelijkse ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie