Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gewijzigde APV Ede treedt in werking

Datum nieuwsfeit: 01-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Openbare bekendmaking

Wijziging APV

De burgemeester van Ede maakt bekend dat de Algemeen Plaatselijke Verordening (APV) is gewijzigd. Zo is hoofdstuk C van de APV aangepast. Deze wijziging doelt op de gevolgen van het opheffen landelijk van het bordeelverbod op 1 oktober 2000. Deze wijziging van de APV treedt in werking op 1 oktober 2000.
Nieuw in de APV is artikel 29a. Dit artikel beoogt te voorkomen dat glaswerk in het horecaconcentratiegebied op straat belandt. Dit artikel treedt in werking met ingang van heden. Verder zijn de artikelen B 26 en B 27 gewijzigd en is artikel B 56 geschrapt. Deze wijzigingen treden in werking met ingang van heden en hebben betrekking op de sluiting van drugspanden (de wet Damocles). De betreffende artikelen, inclusief toelichting, liggen vanaf heden gedurende twee weken voor eenieder ter inzage bij het Gemeentelijk Info-Centrum, Raadhuisplein (ingang Centrum) in Ede.Ede, 2 augustus 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie