Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

M-TEC Wireless uitgenodigd op Broadband Home Fall 2000

Datum nieuwsfeit: 03-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

M-TEC WIRELESS uitgenodigd op Broadband Home Fall 2000.

Datum: 7 Augustus 2000
Taal: NL

M-TEC WIRELESS, de business unit in de M-TEC GROUP die zich toelegt op draadloze breedband telecom applicaties, werd uitgenodigd om een lezing te geven op de "Broadband Home Fall 2000" conferentie in San Francisco, Californië. De conferentie welke doorgaat van 3 tot 5 october, is specifiek gericht op de toekomst in huisnetwerken.

"The Broadband Home Summit" is een reeks van conferenties die eerder dit jaar in juni van start ging in San José, Californië. Het is hét evenement voor iedereen die actief is in het gebied van de huisnetwerken van vandaag en die van de toekomst. Zowel toeleveranciers van informatie (content providers) als fabrikanten en telecom operatoren zijn er aanwezig. Naast de vele technisch hoogstaande presentaties is het ook een ideale gelegenheid om contacten te leggen.

M-TEC WIRELESS werd gevraagd zijn visie te geven op de toekomst van draadloze telecom netwerken in huis. In de sessie "New Developments In Home Networking" zullen de mogelijkheden en voordelen, evenals de toekomstige vereisten voor een "wireless home" belicht worden.

Meer informatie over Broadband Home Fall 2000 is te vinden op TheBroadbandHome.com/bbh2000 .

M-TEC WIRELESS ontwikkelt en vermarkt draadloze digitale extensies voor bestaande breedband netwerken, gebruik makend van toekomstgerichte technologie. Zowel spraak, data als video signalen worden geïntegreerd. Het laatste nieuws over hun activiteiten kan gevonden worden op hun website: www.mtecwireless.com

CONTACT:
William Watté
Manager Business Development
M-TEC WIRELESS
Tel: +32 15 20 95 75
Fax: +32 15 20 96 24
(william.watte@mtecwireless.com)
www.mtecwireless.com/

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie