Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cursus Werken met nieuwe symbolen voor metalen

Datum nieuwsfeit: 04-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nederlands Normalisatie-instituut

Persberichten

Cursus: werken met nieuwe symbolen voor metalen

Delft - Het aanduiden van metalen, bijvoorbeeld op bouwtekeningen of bij bestellingen, kan kort en eenduidig met symbolen en getallen. Het Nederlands Normalisatie-instituut geeft wegens de overweldigende belangstelling voor de voorgaande reeks opnieuw een praktijkgerichte cursus, waarin deelnemers leren werken met de nieuwe Europese systematiek voor metaalsymbolen.

De nieuwe systematiek vervangt de verschillende nationale aanduidingen en garandeert bij het bestellen van metalen de juiste aanduiding en een correcte verwijzing naar de juiste tolerantienorm. Dit voorkomt foutieve leveringen, (financiële) vergissingen en schadeclaims. In de cursus, die is ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie