Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Staffware houdt 11e Internationale Conferentie

Datum nieuwsfeit: 05-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht
Internationale Staffware Conferentie 5 en 6 oktober 2000

Alkmaar, september 2000 - - Staffware organiseert dit jaar alweer voor de 11e keer de Internationale Staffware Conferentie. Deze conferentie vindt plaats op 5 en 6 oktober in het Hilton London Metropole Hotel in Engeland, met als centraal thema Staffware eProcess. De conferentie geeft deelnemers inzicht in hoe workflow wordt ingezet om ondernemingsbreed de prestaties te verbeteren en procesgestuurde eBusiness applicaties te implementeren. Klanten, partners en toonaangevende organisaties presenteren hoe zij hun zakelijke processen succesvol hebben geherdefinieerd met behulp van Staffware. Naast presentaties gericht op eProcess wordt uitvoerig ingegaan op ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie