Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inhoudelijke ledenvergadering NHG

Datum nieuwsfeit: 05-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Denk mee over de toekomst van het NHG


26 juli 2000

Inhoudelijke ledenvergadering op 5 oktober 2000

Tijdens de inhoudelijke ledenvergadering van het NHG op donderdag 5 oktober aanstaande wordt het concept-NHG-Beleidsplan 2001-2005 besproken. Het Beleidsplan zal in de ledenvergadering van december worden vastgesteld.

Bij dezen roepen wij u op uw mening over het toekomstig beleid van het NHG te laten horen. U bent op 5 oktober vanaf 18.30 uur hartelijk welkom in Utrecht.
Tijdens de vergadering vindt ook de uitreiking plaats van twee jaarprijzen: de 'NHG-prijs Casuïstiek', voor de beste gevalsbeschrijving of klinische les die in H&W is gepubliceerd, en de 'Jan van Es prijs', voor de beste scriptie van een huisarts in opleiding.

U kunt zich voor de inhoudelijke ledenvergadering aanmelden bij de afdeling Evenementenorganisatie van het NHG. Dit kan schriftelijk: Postbus 3231, 3502 GE Utrecht, of per e-mail: info@nhg-nl.org De vergaderstukken zullen u in week 38 worden toegezonden.

Nadere berichtgeving volgt in het NHG-katern in het septembernummer van Huisarts en Wetenschap, en later op deze NHG-site.


© copyright 2000 Artsennet

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie