Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sprekerstraining voor christenen

Datum nieuwsfeit: 07-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

P E R S B E R I C H T
Cursus voor (aanstaande) sprekers

DOORN - Wat maakt een toespraak dynamisch? Hoe bereid je zo'n toespraak voor en hoe presenteer je je lezing? Deze onderwerpen komen aan bod in de "Sprekerstraining" die Agapè van 7-9 oktober 1999 organiseert.

De Sprekerstraining is bedoeld voor christenen, die willen leren hoe ze een (bijbels) onderwerp op een boeiende manier kunnen presenteren. In de cursus worden thema's behandeld als didactiek, presentatie en het gebruik van hulpmiddelen.

De cursus wordt gehouden in een weekend, van donderdagavond tot en met zaterdagmiddag. Aan het eind van de cursus krijgt iedere deelnemer de gelegenheid een korte toespraak te houden. Het te behandelen thema wordt vooraf thuisgestuurd en ook tijdens het weekend wordt tijd ingeruimd om de toespraak voor te bereiden. Na afloop wordt iedere toespraak geëvalueerd, waardoor elke deelnemer waardevolle adviezen mee naar huis krijgt.

De Sprekerstraining (een cursus die overigens twee keer per jaar wordt gehouden) vindt plaats in Conferentiecentrum "Bethanië" te Amerongen.

Informatie en opgave: Agapè (Martien van den Helder), tel. 0343 - 41 57 41.

Doorn, juli 1999Jeene van der Hoef
(webmaster@agape.nl)
Copyright © 1999, Jeene van der Hoef, Laatste wijziging - 10-08-99

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie