Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veel nieuws op informatiebeveiligingsbeurs Infosecurity.nl

Datum nieuwsfeit: 19-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Veel nieuws op Infosecurity.nl
Meer dan 80 bedrijven actief op Nederlandse informatiebeveiligingsbeurs
Amsterdam, 31 juli 2000 - Op 19 en 20 oktober 2000 organiseert Reed Exhibitions Netherlands voor de tweede keer de beurs Infosecurity.nl in de Jaarbeurs in Utrecht. Het evenement richt zich volledig op de sterk groeiende markt voor informatiebeveiliging en beoogt een helder beeld te geven van de trends en ontwikkelingen in beveiliging van informatie, netwerken en communicatie.

Meer dan 80 bedrijven presenteren gedurende twee dagen hun nieuwste producten. Hieronder volgt een overzicht van een aantal bedrijven dat tijdens de beurs Infosecurity.nl met een eigen stand aanwezig zal zijn.

Biodata is wereldwijd leverancier van cryptografische, netwerk- en communicatie-apparatuur. Het bedrijf levert onder andere Internet-firewalls ('BIGfire+'), firewall-software voor stand-alone PC's ('SPHINX') en data-encryptie-producten ('Babylon') voor publieke telecommunicatienetwerken. Biodata zal haar producten BabylonMETA ATM encryptor, BabylonMETA VC8/VC30 Video Conferencing encryptors en SPHINX op de beurs tentoonstellen.

Concord-Eracom is onderdeel van een internationale groep van bedrijven met als kernactiviteit ontwikkeling en verkoop van cryptografische hard- en software. De Eracom-groep biedt een breed scala aan producten voor beveiliging van PC's, PC-netwerken en van berichten en transacties op het gebied van EB, EFT, EDI en e-commerce. Presentatie van de nieuwe gecertificeerde PKI hardware-lijn voor e-commerce en CA-toepassingen, vormt een van de hoofdpunten voor deze beurs.

Continuity Planning Associates BV (CPA) heeft ruime ervaring op het gebied van bedrijfscontinuiteitsplanning, risico- en A&K analyses, fysieke- en informatiebeveiliging. Het bedrijf is opdrachtgevers behulpzaam met het in kaart brengen van risico's, het adviseren over preventieve maatregelen en het realiseren van bedrijfscontinuiteitsplannen. CPA levert software die de bovengenoemde activiteiten ondersteunt.

In DigiNotar heeft een unieke samenwerking tussen het notariaat en specialisten in de informatietechnologie gestalte gekregen. Informatietechnologen brengen daarbij kennis in over moderne technieken op het gebied van beveiliging en notarissen hun juridische kennis. Samen bieden zij expertise en vertrouwen. De notaris treedt hierbij op als 'Trusted Third Party' (TTP). Diensten die onder andere worden aangeboden zijn digitale certificaten.

Dimension Data Nederland is onderdeel van Dimension Data Holding met bijna
9.000 medewerkers in 36 landen. In Nederland opereert het bedrijf vanuit vestigingen in Barneveld en Rotterdam met ruim vijftig netwerkspecialisten. De organisatie kenmerkt zich door snelheid, korte lijnen, flexibiliteit en een professionele bedrijfsvoering. Naast een eigen service organisatie met 7 x 24 uur ondersteuning, een helpdesk op expertniveau en eigen tagingfaciliteiten zijn de volgende specialisatiegebieden ingevuld: netwerkmigraties, security-oplossingen, netwerkmanagement, SNA/IP-koppelingen en netwerktrainingen.

Ernst & Young EDP Audit is een gespecialiseerde adviesgroep van Ernst & Young, die haar kennis en deskundigheid inzet voor het verbeteren van de efficiency, effectiviteit en betrouwbaarheid van informatiesystemen. De eRisk Solutions helpen bij het optimaliseren en beheersen van ICT, zodat organisaties nieuwe en grotere kansen krijgen om hun marktpositie te versterken.

Le Reseau Netwerksystemen BV is een onafhankelijk bedrijf dat op organisatorisch en technisch gebied onderzoeken houdt naar informatiebeveiliging. Het bedrijf is gespecialiseerd in onder andere het uitvoeren van penetratietesten en alerting services (het rondsturen van informatie rondom nieuwe beveiligingsproblemen). De combinatie van de penetratietesten en alerting services zal op de beurs als totaalpakket worden geintroduceerd.

NOREA is de beroepsorganisatie van gekwalificeerde IT-auditors (RE’s) in Nederland. RE's beoordelen en adviseren over IT-toepassingen met betrekking tot effectiviteit, efficientie, beschikbaarheid, onderhoudbaarheid, beveiliging, continuiteit en beheersbaarheid. NOREA ondersteunt RE's door kwaliteitsbevordering, beroepsontwikkeling, opleidingen, belangenbehartiging, ondersteuning bij beroepsvraagstukken, congressen en workshops, publicaties op het terrein van IT-auditing.

Norman/Shark kent als mission statement gegevensbeveiliging. Norman/Shark is onderdeel van het Noorse bedrijf Norman. Norman is eigenaar van de bekende ThunderByte AntiVirus Utilities en maker van Norman Virus Control (NVC), Norman Access Control (NAC) en Norman Security Server (NSS) en biedt een unieke Data Recovery Service.

Rittal is een toonaangevende leverancier op gebied van netwerkbehuizingen, serverracks en andere toebehoren voor data- en telecommunicatietoepassingen. Daarnaast houdt Rittal zich ook bezig met het complete systeem van bewaking, regeling en signalering van de beveiligingsrelevante gegevens van deze behuizingen. Daarvoor is een bewakingsmodule ontwikkeld die de belangrijkste parameters als temperatuur, rookontwikkeling, aansturing van klimatiseringscomponenten en toegangscontrole voor zijn rekening neemt.

ThunderStore is een Nederlands innovatiecentrum, gespecialiseerd in het ontwikkelen van beveiligingssoftware, content filtering-oplossingen en management tools. De ThunderStore-productlijn bestaat uit instrumenten voor client-server omgevingen om bedrijfskritieke data en content centraal te beheren. Daarnaast biedt zij een aantal encryptie tools aan voor het beschermen van e-mail verkeer en hard disks, desktop management tools en anti virus oplossingen (AntiViral Toolkit Pro).

Informatie over Infosecurity.nl - zoals het seminarprogramma en de registratie - kunt u vinden op de Website van Infosecurity.nl: www.infosecurity.nl.

Over Reed Exhibitions Netherlands
Reed Exhibitions Netherlands is onderdeel van Reed Exhibition Companies: wereldwijd marktleider in de organisatie van beurzen en tentoonstellingen. In Nederland organiseert Reed Exhibitions onder andere de beurzen Geldzaken, Nursing Powder & Bulk, Solids en Infosecurity.nl. Meer informatie over Reed Exhibitions Netherlands is te vinden op www.reedexpo.nl
Voor meer informatie:
Reed Exhibition Companies
Editha Derksen
telefoon 020 515 92 72
e-mail: (ederksen@reedexpo.nl)

Lammers van Toorenburg PR
Ward van Beek / Jacob-Jan Esmeijer
telefoon 030 656 50 70
e-mail: (ward@lvtpr.nl) / jacob-(jan@lvtpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...

BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in Kezzler
BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in toonaangevend serialisatiebedrijf Kezzler Oslo, Noorwegen-(BUSINESS WIRE)- Kezzler AS, een leider op het gebied van...